+36 1 433 0000  H - P 8:30 - 16:30  intherm@intherm.hu
 

Intherm - Profi épületautomatika profiknak

Nagy ZoltánCégünk automatizálásra specializálódott. Ez a fő tevékenységünk 1998 óta. Termékforgalmazással kezdtük, ma már rendszerekben gondolkodunk.

Az elmúlt évtizedekben számos lakóépület, irodaház, ipari létesítmény fűtéskorszerűsítésében vettünk részt . A fűtés automatizálása mellett meg tudjuk valósítani, hogy a hűtési rendszer, szellőztetés és igény szerint a világítás, árnyékolás rendszerek is egységesen kezelhetők legyenek.

Kollégáink jól képzettek, nagy tapasztalattal bírnak az automatizálás terén. A tervezésre, programozásra, beüzemelésre, elosztók gyártására, helyszíni szerelésre külön-külön szakembereink vannak. Nagy figyelmet fordítunk az internet korának megfelelő elvárásokra, szabályozóink mindegyike weben keresztül számítógépről vagy mobiltelefonról kezelhető.

Munkánk szorosan összefügg az épületgépész kivitelezők, tervezők munkájával. Rendszereink az általuk szállított berendezéseket irányítják oly módon, hogy azok a lehető leggazdaságosabban működjenek magas komfort mellett. A kazánok, szellőzőgépek, hőszivattyúk és egyéb berendezések tudnak ugyan önállóan működni, de képességeik csak akkor használhatóak ki igazán, ha egységes irányítás alatt működnek. Az energiatakarékosság elsőrendű feladat, mérnökeink ezt jól tudják. Legyen szó családi házról vagy irodaházról, az elv mindig ugyanaz: olyan automatika rendszert kiépíteni, amely képes az adottságokból a legtöbbet kihozni tulajdonosa érdekeit szem előtt tartva.

Magas minőségű termékekkel dolgozunk a Honeywell és Siemens választékából.

Irodánk Budapesten található, de az ország minden területén vállalunk munkát. Tevékenységünk jellegéből adódóan alkalmazkodunk egy-egy építkezés vagy felújítás menetéhez, más cégek munkavégzéséhez.

Hisszük, hogy a lelkiismeretesen végzett munka megrendelőink javát szolgálja és munkasikerként éljük meg amikor egy ügyfelünk felfedezi és önállóan használja is azokat a lehetőségeket, amiket egy épületautomatika rendszer nyújt.

Szolgáltatásaink:

 • automatika tanácsadás, tervezés, készülék specifikáció, kiírás készítése
 • automatikai és erősáramú elosztók gyártása
 • automatika rendszerelemek szállítása
 • helyszíni szerelés, kábelezés, kábelfektetés, bekötés
 • rendszer élesztés, programozás, beüzemelés, kezelő személyzet oktatása
 • garanciális és garancia időn túli szerviz, karbantartás

A képviselt cégek termékválasztéka szinte áttekinthetetlen, ezért a választás felelősségét ossza meg velünk. Bátran keressen minket kérdésével, megoldásra váró szabályozási, távfelügyeleti problémájával!

nagy zoltan alairas

Nagy Zoltán

ügyvezető igazgató

INTHERM KFT

 • 1183 Budapest, Gyömrői út 89.
 • +36 1 433 0000
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • H – P 8:30 – 16:30

KAPCSOLAT

 • Másolatot kérek az üzenetről!