+36 1 433 0000  H - P 8:30 - 16:30  intherm@intherm.hu
 
Családi ház fűtéskorszerűsítés Családi ház fűtéskorszerűsítés
0 hozzászólás

Családi ház fűtés korszerűsítés

Az energia árak egyre magasabbra és magasabbra szöknek, ami, különösen egy olyan háztartásban, amelyben egy népesebb család él, igazán megterhelő lehet. A legnehezebba téli időszak, mivel a fűtés jelenti a legnagyobb energiaköltséget. A fűtésrendszer modernizálása segít a spórolásban úgy, hogy lehetővé teszi azt, hogy a ház minden részét csak annyira fűtse, amennyire szükséges.

A megoldás a problémájára: családi ház fűtés korszerűsítés!

Most talán arra gondol: „Miért segítene rajtam az, ha lecserélem a ház egész fűtésrendszert? Hiszen ez már magában egy vagyon!” Ám a családi ház fűtéskorszerűsítés nem a már meglévő rendszer lecserélését jelenti, hanem annak kiegészítését, hatékonyságának növelését.

A fűtéskorszerűsítés pár éven belül megtérül!

Béla megelégelte, hogy a magas fűtésköltségek miatt télen nem tud spórolni. Gondolkozott, hogyan csökkenthetné az energiafogyasztást. Az egyik ismerőse a fűtés modernizálást javasolta. Ezen belül is több lehetőség közül választhatott.

Vásárolhatott volna egy új hatékonyan működő kondenzációs gázkazánt. Igen ám, de még megfelelően működött a régi készüléke is. Ezzel igaz, hogy néhány százalékkal növelhette volna a fűtés hatékonyságát, ám a megnövekedett karbantartási költségek miatt a befektetés megtérülése bizonytalan volt.

Miután a kazáncsere – akármilyen típussal – gazdaságtalannak bizonyult, egy ismerőse ajánlott neki egy fűtésautomatizálási megoldást, amely az ő házában már működött, és kb. másfél év alatt megtérült.

A házat egy központi vezérlővel és több radiátor termosztáttal „zónákra” osztották, így a napszakoknak megfelelően automatikusan szabályozhatóvá vált a helyiségek hőmérséklete. Minden házrészben beállíthatja, mikor milyen hőmérsékletet szeretne. Így elkerülheti a felesleges energiafogyasztást olyankor, amikor nincs otthon, vagy nem tartózkodik a helyiségben. 

Béla ismerőse ajánlására kereste fel cégünket, és bízott meg minket az automatizálás kiépítésével. Nem kellett lecserélnie meglévő, ám jól funkcionáló kazánját, ráadásul automatizálás lényegesen olcsóbb mint a kazán cseréje, és mivel jelentős megtakarítást eredményez, a befektetés hamar megtérül.

Béla végül megbízott minket azzal, hogy szereljük fel már meglévő rendszerét automatizáló eszközökkel – és azóta is örül ennek a döntésének. Nem kellett az összes összespórolt pénzét arra költenie, hogy aztán a téli hónapokban többet félre tudjon tennie. Ráadásul még az eszközök vezérlése is olyan egyszerű, hogy nem csak ő, a felesége is könnyedén be tudja állítani a ház hőmérsékletét.

Miért jár jól, ha hozzánk fordul családi ház fűtés korszerűsítés ajánlatért?

Többek között azért, mert cégünk az automatizálás specialistája. Nem csak a fűtési rendszerekhez értünk – bármilyen rendszer automatizálását el tudjuk végezni. Több évtizedes tapasztalatunkkal és kiemelkedő szaktudásunkkal korrekt, precíz munkát garantálhatunk.Partnerek között vannak nagy ipari cégek, de ugyanígy családi ház tulajdonosok is. Mi nem lecseréljük a már meglévő rendszerét, hanem kiegészítjük, még költséghatékonyabbá tesszük. Munkáinkra garanciát vállalunk, és szerelést is biztosítunk. 

INTHERM KFT

  • 1183 Budapest, Gyömrői út 89.
  • +36 1 433 0000
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H – P 8:30 – 16:30

KAPCSOLAT

  • Másolatot kérek az üzenetről!